Collection: Flavour Profile
Profil sensoryczny to nuty smakowe i aromaty zawarte naturalnie w ziarnach kawy, które wydobywamy z nich podczas procesu palenia. Smaki wyczuwalne po zaparzeniu nie są sztucznie dodane do ziaren.
Uzyskanie dobrze zbalansowanego profilu sensorycznego wymaga odpowiedniego sprzętu, wysokich umiejętności i praktyki po stronie roastera.
-
SaleCukier trzcinowy | Czekolada | Słodkie winogrona
Honduras Marcala Honduras | Myta
Regular price From zł 36.50Regular priceUnit price / perzł 41.00Sale price From zł 36.50Sale -
Raspberries | Strawberries | Almonds | Milk chocolate
Drip oBLEND Coffee Africa & America | Natural | Washed
Regular price From zł 44.50Regular priceUnit price / per -
Peach | Assam | Melon
Tanzania PB Mwankumbi Tanzania | Washed
Regular price From zł 44.00Regular priceUnit price / per -
Gorzka czekolada | Pomarańcza | Orzechy prażone
Brazylia Maracana Brazylia | Pulped Natural
Regular price From zł 44.50Regular priceUnit price / per -
Czereśnia | Miód gryczany | Białe winogrono | Malina | Migdał
Burundi Gitwe Burundi | Washed
Regular price From zł 75.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 75.00 -
Marakuja | Mandarynka | Trawa Cytrynowa | Guava
El Salvador El Cocal Salwador | Natural Anaerobic
Regular price From zł 75.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 75.00 -
Grejpfrut | Jabłko | Rodzynki | Orzech laskowy
Etiopia Chire Etiopia | Washed
Regular price From zł 59.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 59.00