Collection: Flavour Profile
Profil sensoryczny to nuty smakowe i aromaty zawarte naturalnie w ziarnach kawy, które wydobywamy z nich podczas procesu palenia. Smaki wyczuwalne po zaparzeniu nie są sztucznie dodane do ziaren.
Uzyskanie dobrze zbalansowanego profilu sensorycznego wymaga odpowiedniego sprzętu, wysokich umiejętności i praktyki po stronie roastera.
-
SaleCukier trzcinowy | Czekolada | Słodkie winogrona
Honduras Marcala Honduras | Myta
Regular price From zł 36.50Regular priceUnit price / perzł 41.00Sale price From zł 36.50Sale -
Cherry | Red grapefruit | Dark chocolate
Brazil Cerrado 003 Brazil | Natural
Regular price From zł 35.50Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 35.50 -
Wiśnia | Herbata assam | Mleczna czekolada
Congo Umoja Wetu (batch brew) Democratic Republic of Congo | Washed
Regular price From zł 37.50Regular priceUnit price / per -
Sweet Plum | Walnut | Cocoa
Gwatemala Santa Rosa Guatemala | Washed
Regular price From zł 41.50Regular priceUnit price / per -
Grejpfruit | Czekolada deserowa | Żurawina
Mexico Nahua omniroast coffee Meksyk | Honey Process
Regular price From zł 37.50Regular priceUnit price / per -
Czekolada | Suszona śliwka | Grejpfrut
Guatemala Todosantarita Gwatemala | myta
Regular price From zł 43.00Regular priceUnit price / per -
Owoce leśne | Czekolada mleczna | Kakao | Assam
Sweet Kick Espresso Blend Nikaragua | Meksyk | Washed
Regular price From zł 40.00Regular priceUnit price / per -
Marcepan | Morela | Wiśnia | Winogrona
Spring Espresso Rwanda | Washed
Regular price From zł 60.00Regular priceUnit price / per